Kok/Madmor /-Far på ca 20 timer/uge søges til Børnehus

 

Vi er et privat Rudolf Steiner Børnehus, som har plads til 20 vuggestuebørn og 26 børnehavebørn. Derudover er vi 11 voksne M/K’er.

 

Efter en omfattende renovering og udvidelse af vuggestuen, har vi fået et spritnyt køkken, hvor vi skal have lavet noget dejligt mad til alle de skønne børn og voksne.

 

Derfor søger vi en M/K kok, madmor, madfar eller en der brænder for/ har erfaring med vegansk/vegetarisk madlavning. Vi har en ”nul-sukker” politik i huset.

 

Arbejdet vil primært bestå af forberedelse af formiddags madder og frugt, frokost, bagning af brød, forberedelse af eftermiddags mad, samt afrydning efter madlavning og måltider. Du skal samarbejde med fødevarestyrelsen, det er godt hvis du har været på kursus, og ellers sørger vi for det. Det vil være dig der har ansvar for køkkenet og at vi overholder alle fødevarestyrelsens krav.

 

Da vi jo er et Rudolf Steiner Børnehus, vil der typisk være faste dage med suppedag, grøddag og ”smør-selv” dag, samt alt der imellem af kreative ideer til farverig børneglad mad.

Vi laver alt mad fra bunden, af økologiske/biodynamiske råvarer, ligesom vi bager alt brød selv, derfor skal du kunne planlægge og kunne ”tænke frem” således at Food-prebbing ikke er fremmed for dig, så du dermed er på forkant de efterfølgende dage.

 

Du kan være med til at forme den nye frokost ordning, da vi skal starte på ny igen, efter en periode med madpakker i over 3 år. Vi glæder os og det gør forældre og børn også.

 

Som vores nye kollega bliver du en del af en lille og engageret personalegruppe med en afslappet, hjertevarm og humoristisk omgangstone, og stor seriøsitet i arbejdet med børn, forældre og hinanden. Vi er 6 pædagoger (hvoraf den ene er leder), 3 medhjælpere, en praktikant og en administrativ medarbejder. Da vi er en lille personalegruppe, er det vigtigt, at du er mødestabil og flexibel. Din arbejdstid vil typisk ligge i mellem tidsrummet  7:30 til 12. Stillingen ønske besat fra november, eller deromkring.

 

Vi bor på en stille villavej i naturskønne Birkerød i en gammel gård fra 1900-tallet, tæt på skov og grønne områder. Der er gode transportmuligheder til børnehuset med ca. 10 min. gang fra Birkerød st.

 

Hvis jobbet lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og CV på e-mail: kontakt@rudolfsteinerbirkeroed.dk  mrk. ”Ansøgning kok” hurtigst muligt. Vedlæg gerne eventuelt diplom og udtalelser fra tidligere arbejdspladser.  Samtaler vil blive holdt i takt med ansøgningerne.

 

Du kan læse mere om vores børnehus på: www.rudolfsteinerbirkeroed.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til Vera eller Rosalone på tlf. 5455 3151

 

 

Rudolf Steiner Børnehave og Vuggestue - Tornevangsvej 13B, 3460 Birkerød - Tlf.: 45 81 80 91 - kontakt@rudolfsteinerbirkeroed.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk