Økomad

Virkeligt dejligt sted. Økomad og fantastiske unger og voksne.

Rolig hverdag

Vi nyder så meget en tryg og rolig hverdag! En skøn lille oase med masser af hjertevarme og plads til det enkelte barn.

Dedikerede pædagoger

Mor til pige på 4 år.

Vi har valgt børnehaven fordi der er taget aktivt stilling til hvordan et barneliv skal være og hvilke rammer det skal fungere under. Pædagogerne er dedikerede og har et fælles fundament og noget de tror på. Vi er glade for den blandt andet på grund af rytmen. At der i løbet af året er så mange faste ritualer der skal forberedes og gennemføres. Det samme gælder for vores datter.. Hun er tryg. Jeg vil anbefale den på grund af størrelsen, den stabile hverdag og den megen kreativitet. Og fordi personalet lever sammen med børnene - de passer dem ikke, som man ser det i andre børnehaver.

Ingen elektroniske dimsedutter

Mor til pige på 3 år.

Vi har valgt børnehaven til vores datter fordi hun elsker at synge, male og hjælpe til i køkkenet. Hun elsker smukke ting, blomster og krystaller og så er hun også lidt en vild pige der gerne vil klatre i træer og løbe efter drengene. Alt det får hun lov at udfolde sig med i rigt omfang her. Jeg synes også at det er fedt at de får økologisk/biodynamisk mad og at der ikke er plastiklegetøj. Det er et fint modstykke til alt de elektroniske dimsedutter og plastik børnene ellers møder alle vegne. Og så var der den ro og varme der mødte os ved det første besøg i børnehaven – det var bare lige
noget for os.

Miljø uden for mange smitte-kilder

Mor til pige på 3 år

 Vi valgte børnehaven, fordi vi vores datter har astmatisk bronkitis, og derfor har brug for et miljø uden for mange smitte-kilder - vi har før forsøgt at have hende i vuggestue, men hun blev alt for syg. Vi var derfor bekymrede for, om vores datter kunne tåle at gå i huset. Men det har langt overgået vores forventninger. Hun har ikke haft én eneste lungebetændelse siden hun startede i børnehaven, og hun har fået en super tilknytning til både børn og voksne. Hver morgen glæder hun sig til at skulle i børnehave, og det kan jeg godt forstå, for der er altid en rar stemning i huset.

Hver morgen er en fornøjelse

Far til dreng på 5 år.

 Vi valgte ikke børnehaven, men blev henvist da vi flyttede til Birkerød. Først var vi lidt betænksomme, men da vi så hvordan vores søn trivedes med leg, eventyr og kreativitet, var vi ikke i tvivl. Så da vores datter skulle fra vuggestue i børnehave kom hun også over i huset. At aflevere til et så engageret personale hver morgen er en fornøjelse – og ligeså at hente glade og syngende men trætte børn.

Elsker eventyrerne

Mor til dreng på 4 år.

Jeg valgte Rudolf Steiner Børnehaven fordi personalet er dybt engageret og er i stand til at skabe et hjemligt miljø omkring alle børnene. Jeg oplever at min søn rigtig trives i børnehavens rytme. Han elsker eventyrerne, sanglegene og hans ønske om at være kreativ og fysisk aktiv bliver fuldt ud opfyldt. Jeg kan varmt anbefale Rudolf Steiner børnehaven i Birkerød.

Økologiske og biodynamiske råvarer

Mor til dreng på 4 år.

 Vi valgte institutionen, fordi det er en lille børnehave, der formår at skabe en varm, rolig og rytmisk ramme omkring vores børn. Vores søn elsker fortællingen, som er en grundlæggende del af børnehavens rytme. Der fortælles dagligt eventyr og børnene deltager selv i opførelsen af små fortællinger. Det er også rigtig dejligt, at der bliver lavet et sundt måltid af økologiske og biodynamiske råvarer i børnehaven hver mandag og fredag.  

Fokus på det enkelte barn

Far til pige på 5 år.

Vi valgte børnehaven fordi vi søgte en børnehave med nærvær, fokus på det enkelte barn, kreativitet og i omgivelser der ikke er institutionsagtige. Det er 3die barn vi har i børnehaven og vi har været og er glade for den hjemlige og trygge stemning, at vore børn har lært at lege med hvad der nu er til rådighed, at de får en god og sund fornemmelse for årstider, mad, og materialer. Den særlige tilgang til sange, eventyr, tegning og maleri har vi oplevet som meget stimulerende for vore børn. Vores børn er glade for børnehaven fordi de føler sig elskede og sete og værdsatte og fordi de har en ramme i deres egen højde (mentalt og fysisk). Vi ville anbefale den til andre fordi den er et fristed fra det ellers allestedsnærværende stress, for presset mod at overlæsse hverdagen med ting og grej og elektronik, og fordi RS pædagogikken sikrer et konstant fokus på det enkelte barn og dets sociale relationer. Samtidigt er det lille hus herligt roligt og overskueligt for barnet. Vi oplever at RS pædagogikken også bringer et personale der er meget bevidste og engagerede og som altid har barnets behov i fokus. Vi har lært så meget!

Fordybelse og kreative udfoldelser

Mor til pige på 3 og dreng på 5.

Vi har valgt Rudolf Steiner børnehaven til begge vores børn. Huset er ikke en institution, men et kærligt og trygt “hjem” væk hjemmefra. Børnene bliver hørt og man er aldrig bange for de bliver overset eller forsvinder i tumult og larm. Der er tid og ro til fordybelse og kreative udfoldelser. Personalet er utroligt engageret og sammen med børnene er det et harmonisk og omfavnende sted at være. Naturen, årstiderne, sanglege, tegning, blomster, masser af stearinlys og afholdte ritualer/gøremål giver vores børn en tryg og sjov hverdag.

Rudolf Steiner Børnehave og Vuggestue - Tornevangsvej 13B, 3460 Birkerød - Tlf.: 45 81 80 91 - kontakt@rudolfsteinerbirkeroed.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk